Om os / Ejerne

Ejerne

Baskærlund er ejet af ægteparret Gitte og Daniel Bro Schmidt.  Baskærlund er først og fremmest vores private hjem, men i vores fritid - ved siden af vores fuldtidsjobs - kombinerer vi vores egen interesse for heste med avl/stutteri og tilhørende mulighed for opstaldning i boks og løsdrift nær Århus.

 
Gitte (født 1982)
Gitte er en rigtig ridepige.

Lige siden hun som 8-årig begyndte at ride, har heste fyldt en stor del af hendes liv.

Som 15-årig fik hun overtalt sine forældre til investere i en hest - Marcelle.
Dengang var interessen mest spring og al fritid gik i stalden og til ridestævner.

Efter sin første hest Marcelle har Gitte i dag sin ridehest Gateau (i  daglig tale "Lille Bøv"), som hun rider dressur på.

I det "civilie" liv er Gitte uddannet læge og ved at specialisere sig inden for specialet gynækologi/obstetrik. I takt med øget arbejdspres og familieliv er rideambitionerne med årene sat lidt ned, men ikke interessen. I dag er det dressur, som er i højsædet.
 
Daniel (født 1980)
Daniels interesse for heste er kommet med Gitte - og startede vel egentlig ud med logikken "er Gitte glad, så er jeg glad". Ikke destor mindre er Daniel nu ret hurtigt blevet forelsket i hestelivet, omend han helst holder sig på jorden.
 
Når Daniel ikke gør sig som "bonderøv" på´Baskærlund, er han ansat som Adm. direktør i en større virksomhed.
 
Børn
Vi har 3 børn i alderen 6-12 - alle 3 meget glade for heste:)
BASKÆRLUND - Opstaldning nær Århus | CVR: 3401952 | Skivholmevej 34, 8471 Sabro  | Tlf.: 26171220 | stald@baskaerlund.dk